Damgolf

Tävlingar för damer

Guldbollen

Här kan du komma hur ofta du vill och kan. Vi tävlar om guldbollar och den som har flest guldbollar i oktober vinner.

Vi spelar vanligtvis scramble över 9 hål på söndagar med start klockan 10.00. Avgift 40;-/gång alternativt 150.- för 4 gånger på våren respektive hösten. Du spelar med olika varje gång, ett trevligt sätt att lära känna alla spelsugna damer i klubben.

Speldagar våren 24/4 8/5 22/5 5/6
Speldagar hösten 28/8 11/9 25/9 9/10

Resultatet vid tävllingen om GULDBOLLAR  den 8/5

1:a   Barbro Walldén och Klint Andersson                   28 slag

2:a   Elisabeth Barnell och Ursula Gudmundsson         31 slag

3:a   Sim Fischer och Marina Nyman                            32  slag

4:a   Cecilia Svensson och Patricia Alvarez                  32 slag

5:a   Kerstin Persson och Yvonne Nivinger                  34 slag

Nästa tävling blir den 22/5 klockan 10.00, en Scramble.

________________________________________________________________________________________

Resultatet från Guldbollen den 24 april:

Patricia Alvarez  och Yvonne Nivinger                                         27 slag

Kerstin Persson och Sim Fischer                                                   30 slag

Cecilia Svensson och Marina Nyman                                           30 slag

Margareta Björklund och Klint Andersson                                 31 slag

Ursula Gudmundsson och Barbro Walldén                                31 slag

Elisabeth Barnell och Louise Paulsson                                        34 slag

Damernas Matchstege

Ett trevligt sätt att tävla lite lagom, det är en utslagstävling men med handicap som hjälp. Damernas matchstege går över 9 hål och startar i maj och spelas dagar, då Du har tid under hela sommaren och ska vara färdigspelad i augusti (beroende på hur många som anmäler sig). Deltagaravgift är 50;- för det hele.

Foursome Cup

Vi planerar för en spelserie, som spelas under sommaren på söndagar för den som önskar lite spänning i tillvaron. Sätta av den 12/6, 3/7, 24/7. till detta. Välj en tävlingskamrat och anmäl er, ni spelar tillsammans under hela serien.

Anmälningsavgift 50:-/gång. Här ser vi gärna er som är lite yngre och gärna vill tävla. Får vi ihop några bra och intresserade lag kommer vi att försöka hitta spelare från andra klubbar att spela mot. Det vore trevligt med D20, D40 och D60 lag för att bredda verksamheten.

Under våren arrangerar vi två damkvällar fyllda med rolig och viktig träning under ledning av våra pro Jesper och Jenny.

20/4 17.00-19.00
4/5 17.00-19.00

Priset 695 kr för båda träffarna och minst 6 deltagare för att kvällarna ska genomföras. Ett ypperligt tillfälle att starta säsongen på bästa sätt.

Anmälan till samtliga tävlingar görs via tavling@vallgardensgk.se eller på anslagstavlan i klubbstugan. Senast två dagar före spelstart.

Välkommen att anmäla dig!
/Klint